Welkom op de website van Advocatenfoon.

VOOR EEN SNELLE BEANTWOORDING VAN UW JURIDISCHE VRAAG, NEEM  CONTACT OP


DE MEEST GROEIENDE JURIDISCHE VRAAGBAAK VAN NEDERLAND! Binnenkort ook notarisfoon, fiscalistenfoon en mediationfoon te bereiken voor antwoorden op uw kwesties.

ONZE JURISTEN BEANTWOORDEN EN BEHANDELEN ALLERLEI JURIDISCHE KWESTIES EN HEBBEN DERHALVE ERVARING MET ZOWAT ALLE RECHTSVRAGEN. 

 

Nederland heeft een goed functionerende rechtspraak met onafhankelijke rechters die bekwaam zijn. Ook het openbaar ministerie functioneert in Nederland zeer goed. De advocatuur is over het algemeen goed uitgerust, maar door hoge werkdruk, financiele prikkels en generalistie van de gemiddelde advocaat, liggen fouten op de loer. Een kritische opstelling is derhalve gewenst als U een advocaat/jurist Uw zaak laat behandelen.

 

Waarom Advocatenfoon?
-direct contact met een jurist om Uw vraag te bespreken (second opinion).
-deskundig en onafhankelijk advies .
-onze juristen nemen de tijd voor U en bekijken de vraag vanuit Uw persoonlijke situatie.
-oplossen probleem op maat.


Of je nu een vraag hebt over een strafzaak (U heeft een dagvaarding ontvangen en moet zich verantwoorden bij de rechter), echtscheiding, ontslag bij Uw werkgever of U heeft ruzie met de buren.
Advocatenfoon adviseert, bemiddelt of staat je bij in een juridische procedure (ultimum remedium) als dat nodig is. De juristen van advocatenfoon en aangesloten advocaten helpen je tegen eerlijke en gereduceerde tarieven.

 

Bel 06-53252930, voor vragen en/of informatie!!

 

Helder en adequaat juridisch advies. Op zoek naar een gespecialiseerde advocaat of jurist?

Bel 0653252930 voor direct contact met een jurist of advocaat voor juridisch advies en/of rechtsbijstand. Geheel vrijblijvend!

- Huurrecht
- Incassorecht
- Consumentenrecht
- Fiscaalrecht
- Alimentatie
- Arbeidsrecht
- Vreemdelingenrecht
- Overheid
- Letselschade
- Strafrecht


 

HEEFT U TE MAKEN MET EEN ONTSLAG BIJ UW WERKGEVER, VERDACHT VAN EEN STRAFBAAR FEIT, EEN ECHTSCHEIDING OF EEN ANDER JURIDISCH PROBLEEM OF VRAAG, BEL ONS EVEN EN VOORKOM VEEL ELLENDE MET FOUTE ADVOCAATKEUZE EN/OF BENADERING VAN HET PROBLEEM. 

LAATSTE NIEUWS
Paspoort verplicht voor kind op vakantie

29 - jun - 2015

 

Alle kinderen moeten een eigen reisdocument hebben, als ze met hun ouders op vakantie naar het buitenland gaan. Je kunt kiezen tussen een Nederlandse identiteitskaart en een paspoort. Sinds 26 juni 2012 moet iedereen een eigen reisdocument hebben voor een reis naar het buitenland, dus ...

LEES MEER    
Verklaring omtrent gedrag (VOG)

10 - jan - 2015

 

Voor sommige banen heeft u een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig, ook wel ‘verklaring van goed gedrag’ genoemd. Die verklaring dient u aan te vragen bij de gemeente, maar kan worden geweigerd wanneer er sprake ...

LEES MEER    
Wat er voor U verandert per 1 januari 2015

01 - jan - 2015

 

Aantal belangrijke aandachtspunten van regelingen die veranderen per 1 januari 2015

 

WERK:

 

- Van de twaalf kindregelingen blijven er vier bestaan voor inkomensondersteuning aan ouders: ...

LEES MEER    
verdachte advocate misbruikte beroepsgeheim

30 - nov - 2014

 

 De Alkmaarse advocate Annette M. heeft haar beroepsgeheim misbruikt als dekmantel voor deelname aan een criminele organisatie. De verdachte advocate kan daarom volgens het Openbaar Ministerie (OM) geen beroep meer doen op haar verschoningsrecht. De officier van justitie heeft dat vrijdag gezegd bij behandeling van bezwaren tegen de inbeslagname van ...

LEES MEER    
OvJ ontslagen na drinken op werk (arbeidsrecht)

30 - nov - 2014

 

 Omdat hij tijdens werktijd alcohol nuttigde, is een officier van justitie uit zijn ambt gezet. De Centrale Raad van Beroep – de hoogste rechter in ambtenarenzaken - laat in haar uitspraak weten dat het drankgebruik van de aanklager al ...

LEES MEER    
Crimineel haalt bakzeil inzake ontgooglen (Costeja-arrest)

29 - nov - 2014

 

 Google hoeft volgens de Amsterdamse rechtbank geen zoekresultaten ...

LEES MEER    
gratis voorbeeldcontracten en brieven bij advocatenfoon

26 - nov - 2014

 

 Neem contact op met de Advocatenfoon voor hulp bij het opstellen van deze brieven en contracten, zodat achteraf geen ongewenste en onvoorziene problemen ontstaan.



LEES MEER     1 reacties
Transparantie overheidshandelen.

25 - nov - 2014
 
Op basis van de wet openbaarheid van bestuur kan het overheidshandelen beoordeeld worden. Transparantie in het handelen van de overheid (o.a gemeente en provincies) zijn van groot belang.
 
Wilt U meer inzicht in de besluitvorming van de overheid in bepaalde zaken, benader ons en we kunnen je op weg helpen!
...

LEES MEER    
Data verwijderen op zoekmachine Google!

22 - nov - 2014

 

Als gevolg van een rechterlijke uitspraak is het nu voor een ieder mogelijk om een verzoek aan Google, de zoekmachine, te doen, tot verwijdering van gegevens die je niet welgevallig zijn, of gewoonweg onjuist zijn. Je hebt volgens de rechter het recht '' om vergeten te worden''. Het formulier is ...

LEES MEER    
Ik ben aangehouden in verband met huiselijk geweld

21 - nov - 2014

Het komt vaak voor dat in een relatie de andere (ex-)partner aangifte doet van bedreiging of wanneer er handgemeen is geweest, van mishandeling. Of er in uw geval sprake is van bedreiging of mishandeling kan advocatenfoon voor U beoordelen. In huiselijk geweldzaken komt het veelvuldig voor dat de (ex-)partner medeschuldig is ...

LEES MEER    
PAGINA: 1  |  2  |  3  |  4  |  5



Advocatenkantoor van Oste

Advocatenkantoor Osté is gevestigd in Oosterhout en Dongen. Naast advocaten zijn er ook bewindvoerders aan het kantoor verbonden. Vanuit de twee vestigingen bedienen wij de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.



LEES MEER   




 

                     Algemene voorwaarden | Disclaimer