Welkom op de website van Advocatenfoon.

VOOR EEN SNELLE BEANTWOORDING VAN UW JURIDISCHE VRAAG, NEEM  CONTACT OP


DE MEEST GROEIENDE JURIDISCHE VRAAGBAAK VAN NEDERLAND! Binnenkort ook notarisfoon, fiscalistenfoon en mediationfoon te bereiken voor antwoorden op uw kwesties.

ONZE JURISTEN BEANTWOORDEN EN BEHANDELEN ALLERLEI JURIDISCHE KWESTIES EN HEBBEN DERHALVE ERVARING MET ZOWAT ALLE RECHTSVRAGEN. 

 

Nederland heeft een goed functionerende rechtspraak met onafhankelijke rechters die bekwaam zijn. Ook het openbaar ministerie functioneert in Nederland zeer goed. De advocatuur is over het algemeen goed uitgerust, maar door hoge werkdruk, financiele prikkels en generalistie van de gemiddelde advocaat, liggen fouten op de loer. Een kritische opstelling is derhalve gewenst als U een advocaat/jurist Uw zaak laat behandelen.

 

Waarom Advocatenfoon?
-direct contact met een jurist om Uw vraag te bespreken (second opinion).
-deskundig en onafhankelijk advies .
-onze juristen nemen de tijd voor U en bekijken de vraag vanuit Uw persoonlijke situatie.
-oplossen probleem op maat.


Of je nu een vraag hebt over een strafzaak (U heeft een dagvaarding ontvangen en moet zich verantwoorden bij de rechter), echtscheiding, ontslag bij Uw werkgever of U heeft ruzie met de buren.
Advocatenfoon adviseert, bemiddelt of staat je bij in een juridische procedure (ultimum remedium) als dat nodig is. De juristen van advocatenfoon en aangesloten advocaten helpen je tegen eerlijke en gereduceerde tarieven.

 

Bel 06-53252930, voor vragen en/of informatie!!

 

Helder en adequaat juridisch advies. Op zoek naar een gespecialiseerde advocaat of jurist?

Bel 0653252930 voor direct contact met een jurist of advocaat voor juridisch advies en/of rechtsbijstand. Geheel vrijblijvend!

- Huurrecht
- Incassorecht
- Consumentenrecht
- Fiscaalrecht
- Alimentatie
- Arbeidsrecht
- Vreemdelingenrecht
- Overheid
- Letselschade
- Strafrecht


 

HEEFT U TE MAKEN MET EEN ONTSLAG BIJ UW WERKGEVER, VERDACHT VAN EEN STRAFBAAR FEIT, EEN ECHTSCHEIDING OF EEN ANDER JURIDISCH PROBLEEM OF VRAAG, BEL ONS EVEN EN VOORKOM VEEL ELLENDE MET FOUTE ADVOCAATKEUZE EN/OF BENADERING VAN HET PROBLEEM. 

LAATSTE NIEUWS
Geen straf voor principiele wietkwekers

18 - nov - 2014

 

Twee principiële wiettelers zijn  zonder straf weggekomen met het telen van hennep. Volgens de rechtbank in Groningen past hun teelt in het Nederlandse gedoogbeleid.

 

 Het Openbaar Ministerie had 2 weken geleden nog werkstraffen geëist tegen het duo voor de illegale teelt van hennep. De twee kwekers telen al jaren uit principe ...

LEES MEER    
Ik heb schade geleden naar aanleiding van een strafbaar feit en wil dat verhalen op de dader(s)

22 - okt - 2014

U heeft aangifte gedaan van een strafbaar feit waardoor u schade heeft geleden, of u bent nabestaande van het slachtoffer. De schade voortvloeiend uit het strafbare feit kunt u trachten te verhalen in het strafproces ...

LEES MEER    
Echtscheiding; geen emotie, wel ratio gewenst!

04 - okt - 2014

Bij echtscheiding , meteen advocatenfoon bellen!! Voorkom veel ellende!!



LEES MEER    
Basisexamen inburgering in strijd met gezinsherenigingsrichtlijn.

03 - sep - 2014

De rechtbank ’s-Hertogenbosch heeft in de uitspraak van 23 november 2012 de eis dat de echtgenoot die naar Nederland wil komen tevoren dient te slagen voor het basisexamen op grond van de Wet inburgering buitenland in strijd geacht met de gezinsherenigingsrichtlijn.



LEES MEER     1 reacties
PAGINA: 1  |  2  |  3  |  4  |  5



Advocatenkantoor van Oste

Advocatenkantoor Osté is gevestigd in Oosterhout en Dongen. Naast advocaten zijn er ook bewindvoerders aan het kantoor verbonden. Vanuit de twee vestigingen bedienen wij de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.



LEES MEER   




 

                     Algemene voorwaarden | Disclaimer