LAATSTE NIEUWS
Geen straf voor principiele wietkwekers

18 - nov - 2014

 

Twee principiële wiettelers zijn  zonder straf weggekomen met het telen van hennep. Volgens de rechtbank in Groningen past hun teelt in het Nederlandse gedoogbeleid.

 

 Het Openbaar Ministerie had 2 weken geleden nog werkstraffen geëist tegen het duo voor de illegale teelt van hennep. De twee kwekers telen al jaren uit principe ...

LEES MEER    
Ik heb schade geleden naar aanleiding van een strafbaar feit en wil dat verhalen op de dader(s)

22 - okt - 2014

U heeft aangifte gedaan van een strafbaar feit waardoor u schade heeft geleden, of u bent nabestaande van het slachtoffer. De schade voortvloeiend uit het strafbare feit kunt u trachten te verhalen in het strafproces ...

LEES MEER    
Echtscheiding; geen emotie, wel ratio gewenst!

04 - okt - 2014

Bij echtscheiding , meteen advocatenfoon bellen!! Voorkom veel ellende!!



LEES MEER    
Basisexamen inburgering in strijd met gezinsherenigingsrichtlijn.

03 - sep - 2014

De rechtbank ’s-Hertogenbosch heeft in de uitspraak van 23 november 2012 de eis dat de echtgenoot die naar Nederland wil komen tevoren dient te slagen voor het basisexamen op grond van de Wet inburgering buitenland in strijd geacht met de gezinsherenigingsrichtlijn.



LEES MEER     1 reacties
PAGINA: 1  |  2  |  3  |  4  |  5



Advocatenkantoor van Oste

Advocatenkantoor Osté is gevestigd in Oosterhout en Dongen. Naast advocaten zijn er ook bewindvoerders aan het kantoor verbonden. Vanuit de twee vestigingen bedienen wij de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.



LEES MEER   




 

                     Algemene voorwaarden | Disclaimer